0
minimalistische sieraden

Over Mira Sells

In oktober 2018 begon ik, Mira,  met Mira Sells. Ik fantaseerde al jaren over een eigen webshop maar begon er nooit aan, eigenlijk zonder goede reden. Op een avond besloot ik dat ik nu maar gewoon moest beginnen en zo geschiedde. Ik besloot te starten met een Instashop dus maakte een account aan en kocht wat minimalistische sieraden in. Al snel liep mijn shopje zo goed dat er behoefte kwam aan een website zodat ik niet steeds actief online hoefde te zijn om op bestellingen te reageren. Ik voegde een tijdelijke webshop toe aan mijn blog; handig want die site had ik toch al en zo kon ik rustig aan de slag met het maken van een ¨echte¨ webshop.

Die echte webshop liet even op zich wachten maar in februari 2021 was het dan eindelijk zo ver; deze site kwam live!

Minimalistische sieraden

Ik ben altijd al dol geweest op minimalistische sieraden maar vond de keuze qua betaalbare shops wat beperkt. Ik ben dol op luxe en op echt goud maar als je maandelijks iets nieuws wilt of een kleiner budget hebt, is €100 voor een nieuwe ring al gauw erg veel geld. Minimalistische sieraden dus, voor een klein prijsje, die vind je op Mira Sells!

Bij Mira Sells staat klantenservice hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat je blij wordt als je iets bij mij besteld en een klein geluksmomentje beleeft bij het uitpakken van je pakketje. Is er iets waar je niet zo blij van wordt? Dan lossen we dat samen op, net zolang tot je weer 100% blij bent!

Mira Sells is en blijft altijd in ontwikkeling, ik vind het heerlijk om nieuwe ideeën te bedenken en de shop continu te verbeteren. Een aantal van de speciale producten die ik verkoop:

Bij elke bestelling maak ik, in elk geval van binnen, een klein vreugdedansje en ik vind het geweldig om te zien hoe iedereen de sieraden draagt en combineert. Ik hoop dan ook Mira Sells nog heel lang met heel veel plezier te mogen runnen!